قيمه نثار
( طرز تهيه مرغ )
مواد لازم قيمه نثار
-گوشت گوساله 250 گرم
- پيازداغ 2 قاشق غذاخوري
- رب 1 قاشق غذاخوري
- زعفران آب کرده 2تا3 قاشق غذاخوري
- خلال بادام 150 گرم
- زرشک 150 گرم
- دارچين 1 قاشق چايخوري
- برنج 4 پيمانه
( طرز تهيه مرغ )
طرز تهيه قيمه نثار
درابتدايک عددپيازراخردکرده سرخ مي کنيم وبعدگوشت تکه شده که بصورت قيمه اي خرد کرده ايم داخل پيازداغ ريخته و تفت مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و بعد زغفران حدود 2 قاشق غذاخوري اضافه کرده و در نهايت آب مي ريزيم ومي گذاريم کاملا بپزد، بايد بصورت سس غليظ درآيد. وبعدخلال بادام وزرشکي که ازقبل تفت داده ايم به مايه قيمه اضافه کرده وحدوديک تا 2 دقيقه بجوشدوکنارمي گذاريم ،بعدازاينکه برنج دم کشيد داخل ظرف موردنظر کشيده و از مايه قيمه لابه لاي پلو مي دهيم.
طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0